Hieronnat

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa ja vähentää lihaskireyksiä. Sen avulla voidaan hoitaa koko kehoa ja hoitaa kipeitä kohtia. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Hieronnan jälkeen tunnet olosi virkeäski, mutta samalla renotoutuneeksi.

Jalkahieronta

Väsyneet jalat ovat usein syy koko kehon pahoinvointiin. Jalat tekevät meille töitä koko ajan. Ja kuinka usein me hoidamme niitä? vapaat_jalat.jpgJalkahieronnassa käydään läpi jalkojen tärkeimmät lihakset. Varatun ajan pituudesta riippuen, pyritään hieroa jalkojen etu- ja takareidet, pohkeet ja jalanpohjat, asiakkaan toivomuksien mukaan. Monipuolisen kivuttoman ja tehokkaan käsittelyn jälkeen jalat tuntuvat huomattavasti kevyemmiltä ja se tuo rentoutta koko keholle.

Hot Stone -Kuumakivihieronta

Hieronta toteutetaan vedessä lämmitetyillä vulkaanisilla basalttikivillä, jotka säilyttävät lämmön luovuttaen sitä tasaisesti hoidon aikana. Kivien miellyttävä lämpö rentouttaa lihasten kireyksiä, helpottaa yleistä jännittyneisyyttä ja parantaa kudosten aineenvaihduntaa. Lämmöllä on rentouttava, mieltä rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus. Kuumakivihieronta auttaa kipeisiin ja kireisiin lihaksiin, kuten selkä- ja hartiakipuihin. Normaalisti kuumakivihieronta tehdään joko puoli- tai kokohierontana, mutta toki hoidon aikana voidaan keskittyä tiettyihin ongelmakohtiin enemmältikin. Kuumakivihierontaa voidaan käyttää myös hemmotteluun tai rentoutumiseen ja se sopii niin naisille kuin miehillekin. Hieronnassa käytettävät kivet ovat sileitä ja erimuotoisia. Kiviä käytetään hieronnassa kahdella tavalla sekä varsinaisessa hieronnassa että asetelmina esimerkiksi asiakkaan selkärangan molemmin puolin, jolloin ne tuntuvat miellyttävän lämpimiltä luovuttaessaan lämpöä hoidon aikana. Kiviä ei vain liu’utella asiakkaan iholla, vaan niitä käytetään ”käden jatkeina”, mikä mahdollistaa esimerkiksi trigger-pisteiden käsittelyn siihen tarkoitettujen kivien avulla. Meillä kuumakivillä siis hierotaan oikeasti!

5 kerran sarjakortti niska- ja hartiahierontaan (150€)

Niska- ja hartiahieronta sopii hyvin henkilöille, jotka tekevät paljon näyttöpäätetyötä ja joilla on kireyttä hartiaseudulla. Se rentouttaa, vähentää lihaskireyksiä ja hoitaa kipeitä kohtia. Voit ostaa 5 kerran kortin myös lahjaksi.

Kaikki palvelut löydät hinnasto -sivulta.